Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «Avui estam millor que fa dos anys i hem complit el 60% dels Acords pel Canvi»

Andreu Alcover 24-05-17En el dia en què es compleixen dos anys de les darreres eleccions del canvi a Balears, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha fet un balanç positiu del que duim de legislatura, assegurant que «objectivament estam millor que fa dos anys».

En aquest sentit, Alcover ha explicat que el canvi «s'ha consolidat a Balears amb més del 60% dels Acords pel Canvi executats». Exemple d'això és que ara tenim una Renda Bàsica, més professors a les aules, més professionals sanitaris i s'han acabat les retallades, entre moltes altres mesures.

Un retorn de drets i serveis que a més, segons Alcover, «hem fet amb una gestió econòmica més que acurada malgrat les previsions catastrofistes del PP, la qual cosa demostren les dades amb el compliment del límit de dèficit o el període de pagament a proveïdors més baix de la història».

En tot aquest procés de canvi, Alcover ha lamentat que «tenim un punt feble, que és l'Estat, perquè és necessari per dur endavant determinades polítiques i malgrat tot, ens posa pals a les rodes». El portaveu socialista no només s'ha referit al vet del nou REB per part de PP i Ciutadans al Congrés, sinó també a l'acord entre aquestes dues formacions per no debatre les esmenes als Pressuposts Generals de l'Estat pel 2017 presentades pel PSIB-PSOE que afecten Balears.

Per aquest bloqueig Alcover ha assegurat que «PP i Ciutadans han de donar una explicació de per què prenen mesures en contra dels interessos de les Illes Balears i van en contra de la nostra comunitat autònoma rebutjant més inversions com les que els socialistes proposam».

Alcover ha fet aquest balanç després de la Junta de Portaveus del Parlament, que ha acordat que el proper ple debatrà sobre les esmenes a la totalitat de la Llei del Lloguer Turístic, les quals previsiblement es rebutjaran, i la presa en consideració de la Llei de Memòria Democràtica, també prevista en els Acords pel Canvi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube