Imprimeix
PDF

El Parlament aprova la primera llei d'Indústria de les Illes Balears per donar l'impuls que el sector necessita

meme llei_industria_webEls socialistes han destacat l'alt consens aconseguit amb una llei que «dóna eines a les empreses de les Illes Balears per fer realitat una estructura productiva diferent a la que tenim»

La cambra autonòmica també ha aprovat la llei de transparència a les administracions locals «fent més transparents les institucions i facilitant la participació de la ciutadania»

El ple del Parlament de les Illes Balears celebrat avui ha aprovat dues lleis. Una d'elles d'especial rellevància tenint en compta de que es tracta de la primera llei d'Indústria de la que disposa la comunitat i que servirà per donar l'impuls que el sector necessita, com ha defensat el diputat socialista Enric Casanova.

Així, amb aquesta llei, s'assoleix una fita històrica dotant a les illes d'un text legal dirigit al sector industrial i que neix amb l'objectiu de crear més ocupació i de més qualitat i augmentar la productivitat, la competitivitat i la internacionalització de les empreses de les Illes Balears.

Durant la seva intervenció, Enric Casanova ha destacat l'alt consens aconseguit amb aquest projecte de llei que incorpora moltes de les esmenes fetes pels diferents grups parlamentaris i ha recordat que es tracta d'una llei «necessària i reclamada pel sector»..

El diputat socialista també ha apuntat que aquest text «dóna eines a les empreses de les illes per fer realitat una estructura productiva diferent a la que tenim», a més d'introduir «nous conceptes com la innovació, la indústria 4.0 o altres eines per facilitar el desenvolupament de les empreses».

Pel que fa a la proposició de llei per introduir mesures de transparència i participació a la llei municipal i de règim local, la diputada socialista Maria José Camps ha defensat que es tracta «d'un compliment més d'un altre dels Acords pel Canvi».

La socialista ha explicat que la iniciativa aprovada avui cerca «millorar la transparència i facilitar la participació de la ciutadania», el que s'aconseguirà «permetent la gravació de les sessions plenàries i rebaixant el límit de signatures per presentar iniciatives ciutadanes».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube