Imprimeix
PDF

Bel Oliver: «El fet de votar amb el PP i C's per mantenir la legislació de Bauzá i Delgado és absolutament irresponsable»

Bel Oliver PSIB 19-06-17La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Bel Oliver, ha criticat que «el fet que Podem votés amb PP i Ciutadans per mantenir un article de la legislació de Delgado i Bauzá és absolutament irresponsable».

Segons la socialista, la votació de l'article 49 de la llei que regula el lloguer turístic que va unir a les tres formacions «genera confusió sobre una qüestió que han de resoldre els Consells Insulars i l'Ajuntament de Palma, perquè tenen les competències per fer-ho».

El problema, pel Grup Parlamentari Socialista, és que «Podem no es fia dels companys que tenen a les institucions, perquè les seves peticions respecte del lloguer turístic es poden debatre i dur a terme des de Cort i des dels Consells Insulars, on ells governen».

Una votació amb PP i Ciutadans, que en qualsevol cas, Oliver ha atribuït «a la situació inestable del seu partit».

Pel que fa als possibles dubtes que hi hagi sobre la llei del lloguer turístic, Oliver ha especificat que «la normativa abandona totalment les tipologies d'habitatge com a requisit per poder llogar o no i estableix que el sistema es farà a través de la zonificació, mitjançant uns criteris determinats que Consells Insulars i Cort tendran un any per elaborar».

Per això, la portaveu socialista ha demanat «respecte per les competències del nostre sistema institucional» ja que «la llei vol donar seguretat i establir un marc jurídic perquè les persones que vulguin llogar els seus habitatges ho puguin fer d'acord a uns requisits determinats».

Finalment, Oliver ha avançat que la votació d'ahir en el ple de les Illes Balears per part de Podem «s'haurà d'analitzar en el marc dels Acords pel Canvi i parlar seriosament del que va passar», tot deixant clar que «els socialistes complim els acords i la paraula donada».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube