Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «Mentre l'oposició crea alarmisme, nosaltres apostam per trobar una solució al lloguer turístic»

Andreu Alcover Junta 20-07-17El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha lamentat que l'oposició aprofiti la regulació del lloguer turístic per fer «alarmisme», i s'ha mostrat partidari de cercar el consens «per trobar una solució el més aviat possible a un problema puntual».

Sense defugir de la gravetat que suposa el fet que no prosperàs l'article 49 de la llei del lloguer turístic tal com l'havia proposat el Govern, Alcover ha explicat que «més enllà d'això ningú dubta que els Consells Insulars i l'Ajuntament de Palma podran zonificar i que l'Impost Turístic es podrà destinar a habitatge social, la qual cosa és molt positiva».

Malgrat tot, Alcover ha recordat que regular el lloguer plurifamiliar «és un compromís de tots els signants dels Acords pel Canvi», i ha afegit que «els socialistes sempre hem defensat que la solució no és prohibir el lloguer turístic en habitatges plurifamiliars sinó regular-lo d'acord a uns requisits», a diferència del que proposa el PP i altres.

En qualsevol cas, el portaveu socialista ha insistit en què la votació de Podem amb PP i Ciutadans «haurà de tenir conseqüències, perquè les futures negociacions vagin millor i no es tornin a produir situacions com la de dimarts passat».

D'altra banda, el proper ple del Parlament aprovarà definitivament la Llei de Benestar Animal, de la qual Alcover ha destacat «el consens sobre com desenvolupar les corregudes de toros i el Correbou de Fornalutx». Un consens que pot arribar a ser unanimitat, la qual cosa és important pels socialistes perquè «farà que aquesta normativa duri en el temps».

Finalment, el ple del Parlament també aprovarà el proper dilluns la Llei d'Accessibilitat, amb la qual es complirà un altre dels Acords pel Canvi.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube