Imprimeix
PDF

Alcover: «La solució de Catalunya no serà ni policial ni judical, ha de ser política i, per tant, dialogada»

andreu alcover junta portaveus 20 set 2017Els socialistes han mostrat la seva preocupació pel que està passant a Catalunya i han reclamat, com fa temps que fan, «diàleg i negociacions entre els dos governs»

Sobre la llei d’urbanisme de les Illes Balears que es debatrà al proper ple del Parlament, el portaveu socialista ha destacat que «suposa una passa més del camí dels Acords pel Canvi i deixar enrere la llei Company»

Després de la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha fet referència a l’actualitat política de Catalunya assegurant que «la solució no serà ni policial ni judicial, ha de ser política i, per tant, dialogada».

Alcover ha mostrat la «immensa preocupació» dels socialistes pel que està passant a la comunitat catalana i ha recordat que «els socialistes fa molt de temps que demanam diàleg i intenció d’arribar a acords».

El socialista han insistit en demanar «diàleg i negociacions entre els dos governs» i en «instar a totes les parts a asseure’s i iniciar un debat sense condicionants ni prejudicis», ja que «el diàleg és l’única solució possible».

Llei urbanisme
Un dels punts de l’ordre del dia del proper ple de la cambra autonòmica serà el debat de les esmenes a la totalitat de la llei d’urbanisme, una llei «molt important» que es preveu que pugui ser aprovada «abans de final d’any».

Alcover ha explicat que aquesta llei suposarà «una passa més en el camí del compliment dels Acords pel Canvi», a més de significar «deixar enrere, d’una vegada per totes, la llei Company».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube