Imprimeix
PDF

Damià Borràs: «El PP pretén tornar a la Llei Company però amb sancions més baixes per als infractors urbanístics»

Damià Borràs ple 26-09-17El ple del Parlament ha rebutjat les esmenes a la totalitat presentades a la Llei d'Urbanisme perquè «el PP pretén que tornem a la Llei Company però amb algunes sancions encara més baixes per als infractors urbanístics».

Així ho ha denunciat el diputat socialista Damià Borràs, qui ha recordat que la Llei del Sòl de Biel Company, a la qual pretén substituir la Llei d'Urbanisme, «era una tocata i fuga de la indisciplina en sòl rústic», la qual cosa el PP pretén perpetuar en el temps amb la seva esmena a la totalitat.

De fet, Borràs ha criticat que « els populars volen retornar el projecte del Govern tot i que sembla que tampoc els agrada la seva llei de 2014, ja que l'actual en manté bona part i esmenen articles fets per l'anterior conseller», amb la qual cosa es pot concloure que «el PP està esmenant al senyor Company».

El diputat socialista ha defensat que la Llei d'Urbanisme, que continua des d'avui la seva tramitació parlamentària, «ajudarà als ajuntaments i als Consells Insulars a fer el planejament urbanístic més àgil, eficaç, eficient i transparent».

A més a més, la nova normativa del Govern «també ajudarà a dissuadir a l'infractor i a fer complir la legalitat urbanística», a diferència del que feia Company, perquè «no es tracta tant de castigar a qui ho fa malament, que també, sinó sobretot de protegir a qui ho fa bé».

Per això, Borràs ha animat a la resta de partits a presentar esmenes parcials per millorar la Llei d'Urbanisme tot deixant clar que «no podem acceptar les esmenes a la totalitat perquè això significaria tornar a la Llei Company que amnistiava als infractors».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube