Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «El discurs d'Armengol demostra la consolidació d'un govern d'esquerres que necessita continuïtat per seguir amb el canvi»

Andreu Alcover 24-10-17El Grup Parlamentari Socialista ha fet una valoració molt positiva del discurs de la presidenta del Govern, Francina Armengol, durant la primera sessió del Debat de Política General al Parlament.

El portaveu socialista, Andreu Alcover, ha defensat que la presidenta «ha fet una anàlisi realista de la situació en què es troba a dia d'avui la nostra comunitat autònoma, sobretot si la comparam amb la legislatura anterior».

En aquest sentit, Alcover ha explicat que «ha quedat constància que s'han fet moltes coses però també en queden moltes per fer, la qual cosa demostra la consolidació d'un Govern d'esquerres amb un projecte de canvi que es va iniciar el 2015 i que volem que tengui continuïtat per seguir impulsant aquestes polítiques de canvi».

El portaveu socialista també ha fet èmfasi en les propostes llençades per Armengol durant la seva intervenció perquè «suposen solucions molt concretes i reivindicades als problemes que té la societat de Balears».

En concret, Alcover ha considerat fonamental el Pla d'Habitatge que comptarà amb una dotació de més de 50 milions d'euros, el fet que la legislatura acabi amb més de mil milions d'euros de pressupost per educació, recollint una demanda de la comunitat educativa, el decret de garantia de demora, la construcció de noves residències, la lluita contra la precarietat laboral, les mesures de transició energètica i l'aposta per la innovació.

El torn del portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, tancarà demà, juntament amb la rèplica de la presidenta Armengol, el Debat de Política General.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube