Imprimeix
PDF

Suport i confiança als docents enfront de la campanya de desprestigi de Ciutadans i PP

pnl pacte suport docents 2 nov 2017MÉS per Menorca, PSIB-PSOE, Podem i MÉS per Mallorca han presentat avui una PNL de suport a la comunitat educativa

"Recordam encara l'experiència de persecució del govern Bauzà que va rebre com a resposta una manifestació històrica", ha assenyalat a portaveu de MÉS per Mallorca, Bel Busquets qui ha criticat amb contundència la campanya dels partits estatals de la dreta -Ciutadans i PP- en contra de la comunitat educativa. "La dreta parla d'adoctrinament quan a les escoles es parla de democràcia, de resolució de conflictes, de cultura de la pau, de llibertat d'expressió i de drets civils. Això no és adoctrinament, és educar en valors".

Tots els partits ha manifestat el seu suport i confiança en la comunitat educativa. Carles Saura, representant de Podem, ha destacat que els i les docents han estat un exemple de mobilització ciutadana i ha destacat "la seva capacitat de treball i de sacrifici". Alhora Enric Casanova representant de PSIB-PSOE ha incidit en la feina que es fa als centres educatius per cercar "cohesió social i la inclusió de tothom". Casanova també ha denunciat que la dreta es dedica a "escampar dubtes sobre la professionalitat d'aquest col·lectiu".

Nel Martí portaveu de MÉS per Menorca, també ha remarcat que "atacar a la comunitat educativa és atacar als pares i mares que també són partícips i a l'administració. Així qüestionar la seva feina és qüestionar a tots aquests col·lectius". Martí ha assenyalat que "l'escola pública és la que té més garanties de no adoctinar, ja que es construeix des de la pluralitat, la diversitat i està arrelada al territori".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube