Imprimeix
PDF

Alcover: «L'esmena del PP a la totalitat dels pressuposts per 2018 demostra que la proposta de baixar els imposts de Company era una trampa»

Andreu Alcover 15-11-17La Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears ha acordat que en el proper ple de la cambra es debatran les esmenes a la totalitat dels pressuposts pel 2018, entre les quals també n'hi ha una presentada pel PP.

Un fet que el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha rebutjat perquè «demostra que el pacte de Company per rebaixar la pressió fiscal a canvi de tenir el seu suport als pressuposts era una trampa en la qual no hem caigut».

A criteri d'Alcover, si el PP realment volia una rebaixa fiscal hauria d'haver fet una esmena parcial per modificar el projecte de pressuposts, però «mentre fa dues setmanes volien donar suport als comptes per l'any que ve ara el volen fer caure amb una esmena a la totalitat».

En aquest sentit, Alcover ha criticat que «ni el PP ni Company han tengut intenció en cap cas de pactar cap punt del pressupost i molt menys de donar-li suport, per la qual cosa es demostra, una vegada més, el doble discurs del PP».

De fet, el Grup Parlamentari Socialista ha recordat que Company encara no ha explicat quines partides socials del pressupost s'haurien de retallar per aplicar la reforma fiscal que ell proposava de paraula.

Finalment, Alcover també ha criticat el doble discurs del PP en matèria de finançament en relació a les declaracions de Pablo Casado, denunciant que «aquí critiquen la manca de finançament estatal però després donen difusió, com ha fet el diputat Antoni Camps, a les paraules de Casado en les quals critica que vulguem un millor finançament».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube