Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «Malgrat tot, el Govern funciona i aprovarem els tercers pressuposts de la legislatura»

Andreu Alcover 15-12-17La Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears ha definit el calendari d'aprovació dels pressuposts pel 2018, que tendrà lloc en els plenaris de dimarts, dimecres i dijous de la setmana que ve.

Un fet que el portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha celebrat, perquè «malgrat tot, el Govern funciona, segueix fent les feines que li pertoquen i bona mostra d'això és que la propera setmana aprovarem els tercers pressuposts de la legislatura».

Un fet molt diferent del Govern d'Espanya, que tal com ha recordat Alcover «té l'obligació constitucional d'elaborar uns pressuposts pel proper any que ni tan sols han presentat».

Pel que fa a la vacant a la conselleria d'Innovació, Recerca i Turisme i a la vicepresidència del Govern, Alcover ha manifestat la «confiança absoluta dels socialistes en la Presidenta del Govern, que és a qui correspon la decisió».

El portaveu parlamentari ha volgut deixar clar que «els socialistes entenem que l'important és trobar un perfil adequat per dur a terme les polítiques de canvi marcades en el full de ruta dels Acords pel Canvi el juny de 2015, i a qui correspon la decisió és a la Presidenta, des del consens amb els socis de govern però sempre respectant els temps i les formes».

Finalment, Alcover ha insistit en què «és important que en el tram final de la legislatura puguem tenir el millor perfil per liderar les polítiques de turisme que encara falten, tenint en compte que s'han fet moltes coses i molt bones des d'aquest àmbit».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube