Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: «El model fiscal del PP és crucificar els treballadors a imposts i perdonar-los a les empreses, no el volem per Balears»

Andreu Alcover 19-12-17El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha denunciat la incoherència del PP a l'hora de fer esmenes als pressuposts del 2018 perquè «si les aprovéssim totes el 2018 gastaríem un 10% del que hi ha pressupostat».

Unes esmenes amb les quals, tal com ha explicat el portaveu socialista, «s'omplen la boca de turismefòbia però voten a favor d'eliminar dos milions d'euros de l'Agència Balear de Turisme, la qual cosa obligaria a acomiadar el 70% dels treballadors d'aquest òrgan». Un fet que s'agreuja amb el vot a favor del PP a una esmena que demanava abaixar en 300.000 euros els doblers per promoció turística.

El Grup Parlamentari Socialista també ha criticat la rebaixa fiscal que demana el PP, assegurant que «a nivell estatal perdonen a les empreses, recaptant més de 20.000 milions d'euros menys mentre crucifiquen als treballadors a imposts, aquest és el seu model fiscal i no el volem per a les Illes Balears». A això, Alcover ha afegit que «queda demostrat que el PP quan està a l'oposició demana abaixar imposts i després quan governa els augmenta tots».

A més a més, el portaveu socialista ha denunciat que «Company reclama la reducció del deute de la comunitat però a l'hora de la veritat no han fet ni una esmena per reduir aquest deute, el que val són els fets i no les paraules».

Alcover també ha recordat que «és aquest Govern i no l'anterior el que començarà a liquidar les bestretes amb els Consells Insulars, malgrat el vot en contra del PP per començar el pagament d'aquestes bestretes».

Amb tot, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha recordat que «els pressuposts pel 2018 no deuen estar tan malament, perquè el PP diu que els votaria a favor, sense esmenes, si acceptàssim la seva rebaixa fiscal».

Finalment, Alcover ha celebrat la confirmació que el creixement econòmic de les Illes el tercer trimestre d'enguany «és del 3,7%, per sobre de la mitjana estatal, tot i els mals auguris del senyor Company».

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube