Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE critica que "Biel Company segueix sense creure en les polítiques públiques d'habitatge i per això no vol la Llei d'Habitatge"

Andreu Alcover JJPP 31-01-18La Junta de Portaveus del Parlament ha definit l'ordre del dia per al proper plenari, en el qual es debatrà l'esmena a la totalitat presentada pel PP contra la Llei d'Habitatge.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha defensat que amb la primera llei d'habitatge "complim un altre dels Acords pel Canvi amb una legislació que era necessària i que pretén pal·liar els problemes d'accés a l'habitatge que hi ha a Balears".

Alcover ha lamentat que el PP hagi estat l'únic partit que pretén la devolució d'aquesta llei amb una esmena a la totalitat, recordant que la passada legislatura "Biel Company no només no va fer res en aquest àmbit sinó que va vendre els solars que tenia per fer habitatges públics perquè ara s'hi puguin fer hotels".

Tot això, pel socialista, és mostra que "Company segueix sense creure en les polítiques d'habitatge públic i per això no vol aquesta llei", a la qual cosa ha afegit que "el PP és el partit que més anys ha governat aquesta comunitat autònoma i mai ha fet una normativa d'aquest tipus perquè no hi creu".

D'altra banda, la Junta de Portaveus també ha aprovat la creació d'una Comissió No Permanent per auditar el deute de la comunitat autònoma, complint així un altre dels Acords pel Canvi.

En aquest sentit, Alcover ha avançat que la funcionalitat d'aquesta comissió és veure com s'ha generat el deute de la comunitat autònoma però sobretot "posar negre sobre blanc quin ha estat el deute fruit de l'infrafinançament que pateix Balears i que això ens serveixi com un argument més per demanar al Govern d'Espanya la condonació de part del deute".

Un deute que tal com ha recordat Alcover, "enguany començarem a reduir per primera vegada des de fa anys i complint el límit de dèficit, mentre que l'anterior govern del PP va crear el 60% del deute de Balears en només quatre anys i incomplint el límit de dèficit".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube