Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE critica que "les polítiques de Bauzá en contra de la llengua pròpia continuen amb el PP actual i amb la complicitat de Company"

Andreu Alcover 09-05-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha denunciat que la impugnació de les subvencions per fomentar la llengua pròpia de distints ajuntaments, per part de la Delegació del Govern, demostra que "les polítiques de Bauzá continuen amb el PP actual i amb la complicitat de Company".

En aquest sentit, Alcover ha recordat que a Balears "hi havia consens en temes lingüístics fins l'arribada de Bauzá i que el PP ara torna a rompre amb polítiques de divisió que no duen enlloc".

De fet, el portaveu socialista ha recordat que a més de les subvencions pel català, l'Estat també va en contra de la carrera professional dels funcionaris de la comunitat autònoma, després que hagi aconseguit eliminar la de Cort i Consell de Mallorca i en contra de la sanitat universal que ja s'ha retornat a Balears.

Per això, Alcover ha volgut criticar una vegada més "la instrumentalització que fa Maria Salom de la Delegació de Govern en contra de les normes que s'aproven a Balears".

Una instrumentalització que compta amb el silenci de Biel Company, cap del PP de Balears, a qui Alcover ha demanat que "s'hauria de manifestar, perquè mentre calla la deducció és que està d'acord amb el que està fent Maria Salom i el Govern d'Espanya". Si no fos així, ha afegit Alcover, "hauria sortit a posicionar-se en contra de la impugnació de les ajudes pel català igual que ja han sortit alguns batles del PP, com Martí Sansaloni".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube