Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE es compromet a seguir reivindicant allò que és just i necessari per Balears

04-06-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha expressat la voluntat dels socialistes de "seguir reivindicant el que és just i necessari per Balears", ara amb el nou Executiu de Pedro Sánchez.

Un nou Govern sobre el qual Alcover ha assegurat que "obrim un nou temps d'esperança després d'una sentència tan dura i dramàtica com la Gürtel, que no podia obtenir una altra resposta que una moció de censura".

Per Alcover, aquest nou temps ha de passar pel retorn de llibertats, per revertir les retallades, el retorn de la sanitat universal, el suport als pensionistes, l'aposta per una educació de qualitat, garantint oportunitats als joves i la transició energètica.

Pel que fa a Balears, el portaveu del Grup Parlamentari Socialista ha avançat que "seguirem igual de batalladors com fins ara per aconseguir un Règim Especial per Balears que compensi el cost de viure a unes Illes i que sigui just", de la mateixa manera que també ho ha de ser "el nou sistema de finançament, que Rajoy no va arribar a posar en marxa i que ara s'ha de posar a l'agenda política amb una millora del finançament per Balears.

Altres dels assumptes que els socialistes seguiran reivindicant davant el Govern d'Espanya, tal com ha anunciat Alcover, són el conveni de carreteres i la Llei Antiprospeccions.

A més a més, Alcover ha deixat clar que "Pedro Sánchez pot prendre mostra del que s'ha fet a Balears i com s'ha duit el pacte, on més enllà d'algunes discrepàncies lideram el creixement econòmic, la creació d'ocupació, la reversió de les retallades i el retorn de drets".

Amb la nova situació política, Alcover ha pronosticat que "la virulència del PP anirà en augment, per la qual cosa estaria bé que algú dins aquesta formació reflexionés sobre la sentència de Gürtel abans que donar la culpa als altres".

Finalment, Alcover ha criticat que les dues Proposicions No de Llei que es debatran demà al Parlament "són una mostra més de la desesperació del PP per rapinyar quatre vots a Ciutadans", mentre que deixen clar que "no estan encaminades al temps polític que vivim":

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube