Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE critica que Company tengui pressa per aprovar ara "tot allò que en 7 anys ni han aconseguit ni han plantejat per Balears"

Andreu Alcover i Maria Jose Camps 11-06-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha criticat les presses del PP per demanar al nou Govern de l'Estat "tot allò que en 7 anys no han estat capaços d'aconseguir ni de plantejar", com és el nou Règim Especial per Balears, el nou sistema de finançament, caducat l'actual des del 2014, o el descompte de resident al 75%.

Alcover ha remarcat que després d'aquesta manca de bones notícies per a les nostres illes amb els governs del PP, ara tenim "molta il·lusió i esperances amb el nou Govern de Pedro Sánchez perquè les converses seran més fluides i s'entendran molt millor les nostres reivindicacions, que esperam que surtin endavant".

En qualsevol cas, el portaveu socialista ha volgut reiterar que "seguirem reivindicant tot el que és just per les nostres illes i esperam mantenir la unitat que dins el Parlament hem tengut fins ara en qüestions tan importants com el REB".

Pel que fa al plenari del Parlament de demà, la diputada Maria José Camps ha avançat que previsiblement s'aprovarà la Llei Òmnibus, amb la qual "aprovarem textos refosos de lleis que s'han modificat de manera successiva o dispersa per dotar-les de major seguretat jurídica".

En aquest sentit, Camps ha especificat que concretament es modifiquen 10 lleis i se'n refonen 18. Entre les més destacables, hi ha la modificació de la Llei de Funció Pública amb la qual es pretén dotar d'una major cobertura legal la carrera professional dels treballadors públics de Balears, després de l'atac patit pel PP i Maria Salom.

A més a més, també s'afegirà una esmena d'addició a la disposició transitòria catorzena de la Llei d'Urbanisme, la qual ha al·legat Abel Matutes. Sobre aquesta qüestió, Camps ha explicat que "no s'ha emprat el procediment adequat per fer al·legacions", a la qual cosa ha afegit que "és una esmena que afecta terrenys que són de sòl rústic, que no tenen cap dret adquirit i per tant, tampoc hi haurà cap dret d'indemnització en aquest sentit".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube