Imprimeix
PDF

Juli Dalmau entrarà com a diputat del Grup Parlamentari Socialista i Maria José Camps en serà la portaveu adjunta

Andreu Alcover 19-06-18Després del nomenament de la fins ara diputada socialista Bel Oliver com a secretària d'Estat de Turisme, el Grup Parlamentari Socialista ha confirmat que serà Juli Dalmau qui prendrà possessió de la seva acta de diputat i que la diputada menorquina Maria José Camps es convertirà en la portaveu adjunta del grup.

El portaveu Andreu Alcover així ho ha explicat després de la Junta de Portaveus del Parlament de les Illes Balears, assegurant que "se'n va una magnífica diputada amb molta experiència i entra un jove ben format que ho donarà tot per defensar els ideals socialistes", ja que "el nostre compromís per continuar fent realitat els Acords pel Canvi segueix intacte".

Alcover també ha explicat que el proper ple que celebrarà la institució serà el 27 de juny i, a pesar de ser extraordinari, hi haurà preguntes de control al Govern a més de debatre la pressa en consideració de quatre proposicions de llei, com són la del diputat per Formentera, la Llei Antiprospeccions, la de Cas Serres i la dels aforaments.

Juli Dalmau de Mata

Nascut al 1987, Juli Dalmau és natural d'Esporles. És Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona i Llicenciat en Humanitats per la Universitat Oberta de Catalunya. També ha cursat el Màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral per la Universitat Autònoma de Barcelona i està cursant el Màster universitari en l'Espanya Contemporània en el context internacional per la UNED.

Dalmau és regidor socialista a l'Ajuntament d'Esporles, on va ser el cap de llista del PSIB-PSOE a les eleccions municipals de 2011 i 2015 i ha desenvolupat la seva experiència professional a l'administració pública, de la que formava part en aquests moments com a Tècnic al Gabinet de la consellera d'Hisenda i Administracions Públiques.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube