Imprimeix
PDF

Aprovada la Llei de Salut Laboral amb la qual es vol combatre la sinistralitat però sobretot posar l'èmfasi en la promoció de la salut i la prevenció dels accidents

Enric Casanova 24-07-18El ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat la Llei de Salut Laboral, coordinada en ponència pel diputat del Grup Parlamentari Socialista, Enric Casanova, qui ha destacat l'alt grau de consens amb el qual ha tirat endavant la normativa.

Per Casanova, la llei és una continuació de "tot allò que el Govern està fent des de l'inici de la legislatura per lluitar contra la precarietat laboral i per millorar les condicions de feina dels treballadors i treballadores", com ha estat el Pla de Lluita, l'augment de salaris en determinats sectors, el Pla d'Ocupació i ara, aquesta Llei de Salut Laboral.

Una llei que tal com ha avançat el diputat socialista pretén "lluitar contra la sinistralitat laboral però sobretot fer promoció de la salut i prevenir els accidents en els llocs de treball", a més d'avançar en el reconeixement de les malalties professionals.

Una eina important per dur a terme aquesta tasca serà l'Institut de Salut Laboral, creat el 2010 però que ara comptarà amb unes funcions assignades i un pressupost concret de 155.000 euros.

Son Espases i Can Mises

Durant el debat de la llei el diputat Casanova ha presentat una esmena in voce per tal d'establir la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals públics de Balears el més aviat possible, però no ha estat possible tramitar-la perquè no s'ha donat la unanimitat de la cambra que requeria.

És per això que els socialistes lamenten el retard que patirà aquesta demanda social pel vot en contra del Grup Mixt, i en especial de Ciutadans, tot i que mantenen el seu compromís amb la gratuïtat dels aparcaments de Son Espases i Can Misses, que serà possible una vegada es tramiti i s'aprovi una Proposició de Llei ja registrada.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube