Imprimeix
PDF

El Grup Parlamentari Socialista defensarà al Debat de Política General que "objectivament, estam millor que amb el PP"

Andreu Alcover 17-09-18El Grup Parlamentari Socialista afronta el Debat de Política General que comença demà al Parlament amb la satisfacció de la feina feta i amb l'aval d'haver complit el 80% dels Acords Pel Canvi, per la qual cosa "és una dada objectiva que estam millor que amb el PP".

Així de clar ha estat el portaveu dels socialistes, Andreu Alcover, qui ha defensat que "hem capgirat una situació de retallades, d'imposició i de patiment que havia deixat el PP per passar a un moment d'estabilitat, de progrés i d'oportunitats".

Aquest és el dibuix que farà el Grup Parlamentari Socialista de la situació política a Balears, amb exemples concrets com el de l'educació, on "ara no parlam de crispació sinó de com millorar l'educació pública.

Alcover ha defensat que "ara a Balears es combat la precarietat laboral amb polítiques valentes que han permès millorar el contracte de 16.000 persones, es parla de sanitat universal, de la reducció de les llistes d'espera, de la millora de les infraestructures sanitàries, de l'augment de professionals, de les inversions en habitatge amb 500 habitatges públics nous, de com s'atén als més vulnerables amb una Renda Social pionera i de com ens avançam al futur amb la Llei de Canvi Climàtic".

Una sèrie de mesures que, segons el portaveu socialista, s'han fet "amb una excel·lent gestió econòmica, millorant exponencialment tots els indicadors, reduint el deute que el PP havia doblat i accedint des de la comunitat autònoma per primera vegada en anys als mercats".

Malgrat tot, Alcover s'ha mostrat conscient que "la feina no s'ha acabat i volem revalidar els governs de progrés quatre anys més per consolidar l'Estat del Benestar i tot allò que hem aconseguit aquesta legislatura", ja que "si torna la dreta, sabem que Company recuperarà les retallades, els acomiadaments i les imposicions, perquè ja ha governat en aquesta comunitat autònoma".

De cara a l'oposició, Alcover ha demanat que no intenti enfangar el Debat de Política General, "com ja ha començat a fer el PP demanant un anunci del REB, en un intent barroer de boicotejar el debat, ja que el Govern fa temps que segueix negociant amb l'Estat amb bones perspectives, mentre que amb Rajoy no comptàvem amb cap document signat i acordat amb Balears".

És per això que Alcover ha demanat a l'oposició que facin propostes en positiu per millorar la qualitat de vida de la ciutadania de les illes "i no el clàssic preelectoral de demanar una baixada d'imposts, de la qual no diuen de quines partides hem de retallar i tenint clar que les classes mitjanes paguen menys imposts que amb el PP".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube