Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE valora molt positivament el discurs d'Armengol "perquè dibuixa el futur pels pròxims anys davant un PP derrotista"

Andreu Alcover 18-09-18El Grup Parlamentari Socialista ha valorat molt positivament el discurs de la presidenta Armengol durant la primera sessió del Debat de Política General, ja que "ha dibuixat el futur per als pròxims anys".

Així ho ha definit el portaveu parlamentari socialista, Andreu Alcover, qui ha destacat que el discurs ha servit per comprovar que la majoria dels Acords Pel Canvi s'han aconseguit fer realitat o estan en tràmit de fer-ho. "A això l'oposició li diu electoralisme, tal vegada perquè la passada legislatura no seguien en absolut cap de les mesures del seu programa de govern", ha lamentat el socialista.

Alcover ha celebrat els anuncis fets per la Presidenta Armengol, destacant el d'un acord pel nou Règim Especial i Fiscal per Balears el mes de novembre, sobre el qual ha defensat que "el que volem és que aquest REB compensi els costos de la insularitat i que estigui vigent el 2019, la qual cosa serà possible si hi ha acord el novembre amb el Govern d'Espanya".

A més a més, els socialistes han rebut amb satisfacció l'eliminació dels copagaments, que serà beneficiosa pels pensionistes, la integració tarifària, que tots els governs han intentat aconseguir però ha fet realitat aquest, la baixada d'imposts, sobretot per la compra del primer habitatge, les ajudes per 0-6 anys, l'Hospital de Llevant, el Pla de Retorn de Talent, la gratuïtat dels aparcaments de Can Misses i Son Espases pel mes de gener i la mobilitat.

Davant aquesta visió de futur per Balears, el portaveu socialista ha lamentat l'actitud "derrotista com sempre" del PP, qui "no aporta receptes i les que apunta són les de sempre: retallades ideològiques, patiments i imposicions".

Un passat "al qual no volem tornar", per la qual cosa Alcover ha volgut posar èmfasi en el fet que la presidenta hagi parlat del futur que volem per als propers anys.

El Debat de Política General continuarà demà amb els discursos dels Grups Parlamentaris i les rèpliques de la Presidenta.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube