Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE presenta 38 propostes de resolució per consolidar el canvi, donar solució als problemes urgents de Balears i afrontar els reptes de futur

Andreu Alcover 24-09-18El Grup Parlamentari Socialista ha presentat 38 propostes de resolució, derivades d'un Debat de Política General en el qual "va quedar clar que el pacte té un projecte de futur d'esquerres, solvent, que estam demostrant que funciona i que va més enllà del 2019".

Així ho ha defensat el portaveu socialista, Andreu Alcover, qui ha explicat que davant això, al debat ens vam trobar "un PP que no és cap tipus d'alternativa ni té un lideratge fort per encapçalar-la, ja que Company és una mala còpia de Bauzá".

El primer objectiu de les propostes presentades pel Grup Parlamentari Socialista derivades del debat és "consolidar el canvi", tal com ha avançat Alcover, "per continuar amb la recuperació de drets, reduint les llistes d'espera, aprovant el Decret de Garantia de Demora i instant a la derogació de la reforma laboral; per enfortir l'Estat del Benestar, amb la convocatòria d'oposicions o el pla d'acció i prevenció de la violència de gènere; i acompanyar a les persones que més necessiten a l'administració pública, lluitant contra la precarietat o impulsant una llei contra la tracta d'éssers humans amb fins d'explotació sexual.

Un altre dels eixos de les propostes socialistes és donar solució als problemes urgents que té Balears, com el manteniment de les infraestructures hidràuliques o el fet de garantir el compliment de la llei d'habitatge.

Finalment, algunes de les iniciatives dels socialistes també van encaminades a planificar per afrontar els reptes de futur, amb la lluita contra el canvi climàtic, la feina per tenir una mobilitat sostenible o aconseguir els recursos que necessitam a través del nou REIB i la millora del sistema de finançament.

Per Alcover, són "propostes serioses pel present i el futur de Balears, amb una aposta per l'educació i la formació, al costat dels que més ho necessiten, treballant per la igualtat, protegint la cultura, lluitant contra la precarietat laboral i oferint oportunitats a la gent".

Pel que fa a les propostes del PP, el portaveu socialista ha lamentat que siguin "absolutament electoralistes i amb polítiques similars a les impulsades pels populars la passada legislatura, deixant clar que Company és una mala còpia de Bauzá".

Per acabar, Alcover ha demanat a Company que deixi enrere la demagògia i estigui a l'altura del que espera la ciutadania de Balears, tot i que "entenem que hi hagi nirvis a la seu del PP pel mal resultat de Company durant el debat de la setmana passada".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube