Imprimeix
PDF

Aprovades les 38 propostes de resolució del PSIB-PSOE, centrades "en les persones i en les necessitats de les quatre illes"

Maria José Camps 25-09-18El ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat les 38 propostes de resolució presentades pel Grup Parlamentari Socialista, amb les quals "posam el focus en les persones i en les necessitats de les quatre illes".

Així ho ha avançat la portaveu adjunta dels socialistes, María José Camps, qui a més ha volgut deixar clar que són unes iniciatives que arriben "després de tres anys de govern amb un balanç molt positiu i amb la majoria dels Acords pel Canvi complits".

El primer dels eixos de les propostes socialistes és la consolidació del canvi mitjançant la recuperació de drets, impulsant un pla d'acció específic per prevenir la violència de gènere, presentant una llei contra la tracta d'éssers humans amb fins d'explotació sexual, recuperant el decret de garantia de demora, reduint les llistes d'espera o continuant amb la lluita contra la precarietat laboral.

D'altra banda, els socialistes també pretenen donar solució als problemes urgents de Balears, millorant el manteniment de les infraestructures hidràuliques i desenvolupant la llei d'habitatge per garantir-ne el seu compliment.

Finalment, les propostes de resolució del Grup Parlamentari Socialista també pretenen afrontar els reptes de futur de les illes, desenvolupant les mesures per protegir la posidònia, implantant la transició energètica prevista a la Llei del Canvi Climàtic, fomentant una mobilitat més sostenible i assolint l'aprovació del REB i del nou sistema de finançament.

Pel que fa a les propostes presentades pel PP, Camps ha criticat que "segueixen ancorats en la legislatura de Bauzá, qui encara sobrevola aquest Parlament amb moltes de les propostes que presenten". A més a més, la portaveu adjunta també ha qualificat les iniciatives del PP d'electoralistes "en el marc de la seva competència amb Ciutadans i que de cap manera s'enfoquen en el benestar de la ciutadania".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube