Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra que l'Estat impulsi reformes legislatives per tal que la ciutadania deixi de pagar l'impost sobre les hipoteques

Andreu Alcover 07-11-18El Grup Parlamentari Socialista ha valorat molt positivament l'anunci del president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, avançant reformes legislatives per tal que siguin els bancs els que paguin a partir d'ara l'impost sobre les hipoteques, i no la gent. En concret, el portaveu parlamentari, Andreu Alcover, ha considerat que el Decret Llei que aprovarà demà el Consell de Ministres "és una bona mesura i és el que esperava la gent després que el president del Tribunal Suprem hagi dit que la llei no estava prou clara".

En aquest sentit, ha criticat que el líder del PP, Pablo Casado, faci "una proposta populista", com és la d'eliminar aquest impost sobre les hipoteques, tenint en compte que "el gestionen les comunitats autònomes i el PP quan governa fa tot el contrari del que promet amb els imposts".

De cara al ple del pròxim dimarts, Alcover ha avançat que es convalidarà el Decret Llei pel qual es crea el crèdit extraordinari de 45 milions d'euros per ajudar als afectats per les inundacions del Llevant. Pel portaveu socialista, es tracta "d'una passa més d'aquest Govern per restablir la normalitat, ja que des del minut u ha anat impulsant mesures per pal·liar els efectes de les inundacions i donar suport als afectats".

Ara bé, Alcover ha aprofitat per acusar a l'oposició "d'usar a les víctimes de les inundacions per treure rèdit polític, la qual cosa és símptoma d'una certa desesperació"; després que el PP estigui exigint un CAD "quan ells van signar per escrit que no es podia donar aquest document perquè contravenia la Llei de Protecció de Dades".

Per això, els socialistes consideren que el Govern està actuant com toca, demanant un informe jurídic en relació a si es pot facilitar aquesta documentació o no. En qualsevol cas, Alcover ha insistit en el fet que "el PP s'hauria de tranquil·litzar i mantenir la unanimitat aconseguida des del primer moment per gestionar aquesta catàstrofe, tenint en compte que el Govern ha donat totes les explicacions que calia i quan calia de forma satisfactòria i entenent que va ser una situació absolutament excepcional".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube