Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE rebutja les esmenes a la totalitat del pressupost perquè "Company o no se'ls ha llegit o no els entén"

Andreu Alcover 20-11-18Els pressuposts pel 2019 continuaran la seva tramitació al Parlament de les Illes Balears després que el ple d'avui, amb els vots a favor del Grup Parlamentari Socialista, hagi rebutjat les esmenes a la totalitat presentades per PP, Pi i Ciutadans.

El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha expressat la seva preocupació perquè "Biel Company o no s'ha llegit els pressuposts o no els ha entès", ja que "menteix quan diu que estan fets amb el límit de dèficit del 0,3% i que no compliran el límit de despesa", ja que els comptes públics per l'any que ve preveuen un dèficit del 0,1%.

El portaveu ha lamentat que l'oposició, i especialment el PP, hagin intentat tombar uns pressuposts que contemplen "el decret de garantia de demora, l'eliminació dels copagaments, la gratuïtat dels aparcaments dels hospitals públics, els 1.000 milions d'euros per educació, el reforç de les plantilles de salut, educació i serveis socials, la baixada d'imposts patrimonials, el retorn del talent dels joves, la disminució de les taxes universitàries o l'increment de la inversió fins a 600 milions d'euros".

Unes partides que per Alcover, "demostren l'estabilitat del Govern, la consolidació de les polítiques plasmades en els Acords Pel Canvi i el fet que el Govern té tot el crèdit per revalidar la majoria d'esquerres a partir del 2019".

En resposta a la reiterada sol·licitud de rebaixa d'imposts del PP, el portaveu socialista ha afirmat contundentment que "a Balears ara es paguen menys imposts, ja que hem augmentat de 6 a 15 les deduccions que facilita aquest Govern, mentre que el PP, per exemple per habitatge habitual, no en tenia cap ni una".

De fet, Alcover ha insistit en què "fa tres anys que reclamen una baixada d'imposts, però en cap cas han explicat d'on volen retallar per poder-la dur a terme".

Una vegada rebutjades les esmenes a la totalitat dels pressuposts pel 2019, el Grup Parlamentari Socialista espera que els comptes per l'any que ve puguin ser millorats a través de les esmenes parcials.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube