Imprimeix
PDF

Alcover critica el PP per presentar una Proposició de Llei de Reforma Fiscal "oportunista, electoralista i completament desfasada"

Andreu Alcover 21-11-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha criticat avui la Proposició de Llei de Reforma Fiscal del Partit Popular que es debatrà al pròxim ple del Parlament, que ha titllat d'"absolutament oportunista".

Alcover ha considerat que la proposició de llei és "electoralista i desfasada", ja que "no preveu la derogació de l'impost d'actes jurídics documentats". Pels socialistes, "no té sentit" prendre en consideració aquesta iniciativa, ja que "tots els imposts que el PP demana modificar es podrien abaixar amb la llei de pressuposts que s'està debatent ara".

Per aquest motiu, Alcover ha instat Company a "traduïr aquesta proposició de llei en esmenes parcials al pressupost", indicant "quines partides de despesa retallaria per compensar els ingressos que deixaria de rebre la Comunitat Autònoma".

El portaveu socialista també ha valorat la moció presentada pel Partit Popular sobre la liquidació de les bestretes dels consells insulars. Alcover ha qualificat de "sorprenent" l'actitud dels populars com a "grans defensors de la liquidació de les bestretes", ja que "l'any passat el PP es va oposar a la modificació dels pressuposts per liquidar 5 milions d'euros de les bestretes dels Consells, i durant l'anterior legislatura de Bauzà i Company, no se'n va liquidar ni un euro".

En aquest sentit, Alcover ha instat a "seguir el camí marcat", i ha recordat que "Consells i Govern estan negociant el calendari i l'import a liquidar".

Sobre la compareixença d'ahir de l'expresident del Partit Popular de Balears, Jaume Matas, davant la comissió que investiga el presumpte finançament il·legal del PP al Congrés dels Diputats, Alcover ha recordat que "el PP encara ha de retornar els 153.000€ que es van pagar en B durant les campanyes electorals de 2003 i 2007", i ha instat Biel Company a "vendre la seu del PP, si fa falta, per retornar els doblers que el seu partit va furtar als ciutadans de Balears".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube