Imprimeix
PDF

Camps: "Aprovarem els quarts pressuposts de la legislatura, complint amb els compromisos dels Acords pel Canvi"

181214 CampsEl PSIB-PSOE ha reivindicat la feina legislativa que s'ha fet aquesta legislatura, fruit del "compromís de consens i diàleg" i "amb les persones en el centre de les polítiques".

El PSIB-PSOE ha reiterat avui la seva defensa de la llibertat de premsa i secret professional dels periodistes, després de les confiscacions de materials i telèfons mòbils que varen patir dos periodistes de Diario de Mallorca i Europa Press a principis d'aquesta setmana. La Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Maria José Camps, ha reivindicat que "entenem que la llibertat d'informació és un servei públic que es dóna a la ciutadania, per aquest motiu, respectar el secret de les fonts és bàsic per a la salut de la democràcia, ja que d'ell depèn l'exercici independent del periodisme".

Després de la Junta de Portaveus que ha fixat l'ordre del dia del proper plenari, dedicat a l'aprovació del Projecte de Llei de Pressuposts, Camps ha reiterat la satisfacció dels socialistes, ja que "s'aprovaran els quarts pressuposts de la legislatura, acomplint els compromisos que vàrem establir en els Acords pel Canvi", i ha destacat que es tracta d'uns pressuposts "molt socials, que garanteixen unes polítiques que tenen les persones en el seu centre".

Davant les crítiques d'alguns grups per l'habilitació de períodes extraordinaris al gener per avançar en feina legislativa, la Portaveu Adjunta ha afirmat que "és necessari aprovar aquestes lleis per complir amb els Acords pel Canvi, i el Parlament necessita temps per tramitar un volum legislatiu important". Camps ha reivindicat la feina feta durant la legislatura pel que fa a l'aprovació de lleis, afirmant que ha estat "molt prolífera i, a més, fruit del compromís de consens i diàleg d'aquest Govern". En aquest sentit, Camps ha assegurat que les dades "parlen per si soles", ja que "ja quasi superam el nombre de lleis que es varen aprovar durant la legislatura de Bauzà, amb un PP que tenia majoria absoluta a la càmera".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube