Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE defensa uns pressuposts pel 2019 que "contenen mil mesures per votar-hi a favor, fins i tot pel PP"

Andreu Alcover 18-12-18El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha defensat els pressuposts pel 2019 que es debaten aquesta setmana al Parlament assegurant que "inclouen mil mesures per les quals es podrien votar a favor, també pel PP".

En aquest sentit, Alcover ha recordat que els pressuposts preveuen l'eliminació del copagament farmacèutic per a 119.000 pensionistes de Balears, arriben a 1.000 milions d'euros per a educació, superen els 3.000 milions d'euros per a polítiques socials, inclouen 17 milions per dependència o 18 per a la Renda Social o 25 milions d'euros per a polítiques d'ocupació per a joves, entre moltes altres mesures.

Unes fites que demostren, a criteri d'Alcover, que "la diferència entre l'anterior Govern del PP i el nostre és que l'actual ha complit amb els Acords pel Canvi i els respectius programes electorals dels partits del pacte".

Tot plegat, ha insistit Alcover, amb superàvit pressupostari, amb una taxa d'atur del 7% el tercer trimestre, amb més de 70.000 llocs de feina creats, disminuint el deute respecte del PIB i amb les classes mitjanes i baixes pagant menys imposts, per la qual cosa "això és amb el que ens presentam a les eleccions, el nostre balanç de legislatura".

A més a més, el portaveu socialista ha afegit que ara Balears creix econòmicament més enllà de la mitjana estatal i europea, amb més turistes que fan una major despesa a les illes, desestacionalitzant la temporada i millorant 20.000 contractes laborals.

Pel que fa a la postura del PP respecte dels pressuposts, Alcover ha criticat la incoherència en les seves esmenes a partir de les quals "proposen eliminar fins a tres vegades l'Oficina Anticorrupció, tot i que ja sabíem que no els agrada".

Finalment, el portaveu socialista ha proposat al PP "una deducció a qualsevol impost per valor dels 153.000 euros que el PP deu de la corrupció de la campanya del 2007 i que encara no han aportat a les arques públiques".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube