Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE celebra l'aprovació dels quarts pressuposts de la legislatura amb els quals es garanteixen solucions als problemes de la ciutadania

Aprovació pressuposts 2019El PSIB-PSOE vol expressar la seva enorme satisfacció per l'aprovació definitiva durant el ple del Parlament d'avui dels pressuposts de la comunitat autònoma pel 2019.

Pels socialistes, es tracta d'uns comptes públics de futur, que donen resposta als problemes de la ciutadania i que consoliden l'enfortiment de l'Estat del Benestar impulsat aquesta legislatura.

De fet, inclouen mesures tan importants com l'eliminació del copagament farmacèutic per a 190.000 pensionistes de Balears, mil milions d'euros per a educació, doblen el pressupost de l'IBDona per lluitar contra la violència masclista, augmenten fins a un 136% les partides destinades a polítiques públiques d'habitatge i baixen les taxes universitàries, entre d'altres.

És per això que els socialistes celebren que amb els pressuposts del 2019 serà possible consolidar els reptes marcats durant la legislatura, com és el retorn de drets i l'enfortiment dels serveis públics, la redistribució del creixement econòmic i la bona gestió dels recursos públics, tot plegat des del diàleg i el consens permanent amb la resta de grups polítics.

A més a més, des del Grup Parlamentari Socialista també es vol fer èmfasi en com s'ha aconseguit tot això: reduint el deute, consolidant el major creixement econòmic consecutiu mai gestionat, de més d'un 13% en tres anys i mig, i eliminant les retallades del PP.

En qualsevol cas, els socialistes consideren molt positiva l'aprovació dels quarts pressuposts de la legislatura perquè això demostra la bona salut del Govern i garanteix l'estabilitat política i econòmica de la comunitat autònoma.

Finalment, els socialistes també volen insistir en el fet que s'aproven uns pressuposts que demostren el compliment dels Acords pel Canvi, en línia amb el ja aconseguit durant tota la legislatura, per la qual cosa defensen la necessitat de perllongar la feina feta aprofundint en el canvi revalidant la majoria d'esquerres per a la pròxima legislatura.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube