Imprimeix
PDF

Camps: "El PP i Ciutadans s'han llevat la careta acordant 'el pacte de la indignitat' amb un partit d'extrema dreta que ataca la Constitució"

CAMPS WEBLa Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Socialista ha destacat "l'alt valor de consens i de diàleg" de la feina legislativa feta pel Govern del Canvi a Balears.

La Portaveu Adjunta del Grup Parlamentari Socialista, Maria José Camps, ha valorat avui "el pacte de la indignitat" assolit entre el PP i VOX per governar la Junta d'Andalusia. "El PP i C's s'han llevat la careta, tot i que la vergonya de Ciutadans és tal que ni tan sols volen sortir a la foto", ha asseverat Camps, criticant "el gir cap a l'extrema dreta del Partit Popular".

Per Camps, és especialment preocupant que el PP "pacti amb un partit que va posar damunt la taula mesures que atempten contra la Constitució, atacant els drets fonamentals i l'Estat de les Autonomies", i ha lamentat que "es faran passes enrere molt importants amb la derogació de la Llei de Memòria Històrica o el retorn a l'educació segregada".

Pel que fa a la sessió plenària extraordinària de dimarts que ve, la Portaveu ha destacat "l'alt valor de consens" de les lleis aprovades aquesta legislatura, afirmant que "contràriament del que passava la legislatura anterior, on el PP feia les lleis que volia sense consensuar amb ningú, estam aprovant un volum molt significatiu de lleis altament dialogades i consensuades".

En aquest sentit, Camps ha destacat que la sessió començarà amb un ple de control al Govern, en el que "s'han inclòs les preguntes del Partit Popular, malgrat que aquest Nadal no han fet els deures i les han presentat fora de termini", fet que posa en relleu "la bona voluntat del Govern a l'hora de sotmetre's al control del Parlament".

Repassant l'ordre del dia del Plenari, la socialista ha destacat el Decret Llei sobre Projectes Industrials Estratègics, que "culmina la feina feta pel Govern per impulsar la indústria, primer amb la Llei d'Indústria, després amb l'aprovació del Pla d'Indústria, i ara amb aquest Decret Llei que permetrà crear, rehabilitar i formular projectes en positiu en relació en aquest sector".

Per últim, Camps ha celebrat la sentència del Tribunal Suprem de dimarts passat sobre violència de gènere, destacant que "elimina possibles dubtes a l'hora d'interpretar aquest tipus de violència", ja que crea un precedent pel qual "no farà falta provar la intenció masclista perquè la violència entre home i dona sigui considerada violència de gènere".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube