Imprimeix
PDF

Andreu Alcover: “Sortim a guanyar les eleccions perquè tenim experiència de govern i de pacte, estabilitat, fortalesa, i sobretot, projecte de futur”

Andreu Alcover 18-02-19El Grup Parlamentari Socialista ha valorat positivament la convocatòria d'eleccions generals per al 28 d'abril, defensant que els socialistes "tenim experiència de govern i de pacte, estabilitat, fortalesa i sobretot, projecte de futur".

Així ho ha manifestat el portaveu parlamentari socialista, qui ha reiterat que "mentre Biel Company està instal·lat en el pessimisme, els socialistes sortim a guanyar les eleccions del 28 d'abril i les del 26 de maig amb l'aval de la gestió feta, ja que hem millorat tots els indicadors econòmics, hem reduït el deute i pagam menys imposts".

Per a Alcover, "el Partit Socialista ha demostrat en aquests 9 mesos que té projecte de país, ja que sense Pressuposts Generals hem apujat el salari mínim a 900 euros, hem augmentat les pensions amb l'IPC, també les retribucions per als funcionaris i es recuperarà la prestació per a aturats de llarga durada majors de 52 anys".

Per això, el portaveu socialista creu que de cara al 28 d'abril la decisió que ha de prendre la ciutadania és clara: "seguir en aquesta línia d'avanç social o tornar enrere" amb la dreta.

De fet, tal com ha argumentat Alcover, les eleccions generals agafen al Partit Socialista en un bon moment, "no només per la gestió feta sinó perquè ens agafa en ple debat amb la societat civil de Balears sobre quines millores aplicar en el futur, en el marc de la Conferència Política, de la qual sortirà la nostra proposta programàtica per als pròxims anys".

Tot això, davant una dreta "que no vol que el país avanci socialment" i que "es manifestava demanant eleccions immediates i ara resulta que les eleccions del 28 d'abril són un escàndol perquè costarà doblers, la qual cosa és una mostra més de la incoherència de la dreta".

Alcover també ha criticat el fet que "Casado diu que la primera mesura que farà serà abaixar tots els imposts, trobant-nos el clàssic preelectoral del PP". Un anunci que el portaveu socialista ha qualificat de "mentida", ja que a Andalusia també ho van prometre "i ara veim l'enèsima prova de què menteixen quan el conseller d'Economia andalús diu que la baixada d'imposts no podrà ser".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube