Imprimeix
PDF

El PSIB-PSOE fa una crida a la mobilització i a la participació en un 8 de març que serà “més important que mai”

Andreu Alcover 06-03-19El portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Andreu Alcover, ha fet una crida a tota la societat per participar en la vaga i les mobilitzacions previstes per a un 8 de març, Dia Internacional de la Dona, que serà "més important que mai".

Alcover ha reiterat que tant el Grup Parlamentari Socialista com la resta del partit "ens sumarem unànimement a les accions previstes pel 8 de març", tenint en compte que la mobilització és imprescindible perquè "hi ha qui vol fer marxa enrere en el camí cap a la igualtat real".

El portaveu socialista ha remarcat que "la societat avança quan també avancen els drets de les dones i quan anem cap a la igualtat real", per la qual cosa "qualsevol retrocés seria dramàtic".

Per això, Alcover ha animat a tothom a "no fer ni una passa enrere en igualtat perquè sinó retrocedim tots com a societat".

Pel que fa al pròxim ple del Parlament, Alcover ha destacat la convalidació del decret llei que regula les VTC, posant en valor que "Balears ha estat capaç d'evitar els problemes que han tengut altres comunitats autònomes, gràcies a la tasca del Govern per coordinar els distints sectors i arribant a una solució que sigui satisfactòria per a totes les parts".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube