Imprimeix
PDF

Aprovada la convalidació del decret llei que regula les VTC a les Illes Balears i que “ajudarà a dotar d’estabilitat el sistema”

damia borras decret llei vtcEl plenari d'avui també ha aprovat la reforma de la llei de Mediació Familiar, que adapta la llei a les "noves dinàmiques socials" i reforça "la mediació com a Servei Públic"

El Parlament de les Illes Balears ha aprovat avui, amb un ampli consens, la convalidació del decret llei de mesures urgents sobre l'explotació i el control de l'activitat de lloguer de vehicles amb conductor i altres mesures urgents que regula el servei dels VTC a la nostra Comunitat Autònoma.

Aquest decret llei fixa en trenta minuts d'antelació la contractació dels serveis dels VTC i prohibeix a aquest tipus de vehicles la captació de clients i l'estacionament amb l'objectiu d'aquesta captació. Damià Borràs, diputat socialista, ha destacat l'alt consens en què s'ha convalidat aquest decret i que "ajudarà a dotar d'estabilitat el sistema i evitar la problemàtica que s'ha donat en altres comunitats autònomes".

Borràs, en la seva exposició, ha posat de relleu que "defensam un bon model de transport públic" en el qual hi tenen cabuda serveis complementaris al taxi, com són les VTC, però també ha insistit en el fet que "és necessari trobar un equilibri entre l'oferta i la demanda que faci viable el sistema".

Llei de Mediació Familiar

En el plenari d'avui també s'ha aprovat la reforma de la Llei de Mediació Familiar de les Illes Balears, una reforma que, segons la diputada del Grup Parlamentari Socialista Sílvia Cano reforça que "aquesta mediació sigui universal, pública i gratuïta".

Cano també ha defensat en la seva exposició el "valor de la mediació com a mètode eficaç de resolució de conflictes" i ha destacat el fet que els acords aconseguits per aquesta vida són "més estables, ja que les decisions preses són pròpies". En aquest sentit, la socialista també ha insistit que "la mediació tracta de protegir les relacions personals", ja que aquestes no pateixen tant com en els litigis judicials.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube