Imprimeix
PDF

Vicenç Thomàs: “Arribam a les eleccions amb estabilitat, solvència i havent fet la feina que vàrem prometre”

vicenc thomas previa pel 18 marcEl plenari de demà, el penúltim d'aquesta legislatura, debatrà i votarà tres lleis: la Reforma del Reglament del Parlament, la llei de Projectes Industrials Estratègics i la Llei de Consells Escolars

El PSIB-PSOE encara el penúltim ple de la legislatura amb la satisfacció d'haver fet "la feina que vàrem prometre" i treballant ja "en una proposta de futur per seguir donant respostes" als problemes de la ciutadania, ha explicat en roda de premsa el diputat del Grup Parlamentari Socialista Vicenç Thomàs.

Thomàs s'ha referit així a les polítiques desenvolupades pel Govern aquests quatre anys, "que han servit per capgirar la nefasta situació que ens vàrem trobar l'any 2015 fruit de les retallades del govern de Bauzá i Company". Com a exemple, el diputat socialista ha mencionat lleis pioneres i valentes com la de Canvi Climàtic, la d'Habitatge, la d'Igualtat, la de Fosses o la de Residus, totes elles lleis que "han permès que els ciutadans i ciutadanes de les Illes Balears hagin pogut recuperar drets i qualitat de vida".

A falta de poc més d'un mes per a les eleccions generals del 28 d'abril i amb les autonòmiques, municipals i europees del 26 de maig també a la volta de la cantonada, Thomàs ha destacat "el bon moment" en què es troba el PSIB-PSOE. "Arribam a les eleccions amb estabilitat i solvència i havent demostrat la nostra capacitat de feina", ha asseverat Thomàs, qui també ha fet referència a les enquestes publicades les darreres setmanes, que posen de relleu que el socialista és "el projecte preferit per la ciutadania, que augmenta la confiança en el PSIB, mentre PP i Cs demostren que cada vegada estan més nerviosos".

Debat i votació de tres noves lleis

El ple de demà debatrà i votarà tres lleis, que arriben a la cambra amb un elevat grau de consens. D'una banda, la reforma del reglament del Parlament de les Illes Balears, que Thomàs ha qualificat de "necessària" i que afavorirà "la transparència i la participació ciutadana". D'altra banda, la llei de Consells Escolars, que "atorgarà major potestat a aquest òrgan per anar cap a una educació més participada i consensuada", ha explicat el diputat socialista Enric Casanova.

Finalment, la llei de projectes industrials estratègics, una llei "molt necessària, que donarà un impuls molt important al sector i que contribuirà a canviar l'actual model productiu", ha destacat Casanova.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube