Imprimeix
PDF

El Parlament aprova la Llei de Projectes Industrials Estratègics per “recuperar el sector industrial de Balears”

Enric Casanova 19-03-19El ple del Parlament de les Illes Balears ha aprovat la Llei de Projectes Industrials Estratègics amb l'objectiu de "recuperar el sector industrial".

Així ho ha expressat el diputat socialista Enric Casanova, qui ha explicat que amb aquesta normativa es completa el cercle engegat amb la Llei d'Indústria i amb la qual "volem donar un impuls a la diversificació econòmica de les nostres illes i no dependre d'un sol sector econòmic".

Aquesta llei, tal com ha explicat Casanova, farà possible accelerar el procés i la tramitació d'un projecte industrial i facilitarà el seu funcionament i posada en marxa, la qual cosa "ens permetrà vetllar pel nombre de llocs de feina, ja que la normativa no només està pensada per crear nous llocs de treball sinó també per mantenir els que ja estan creats, facilitant la requalificació de l'ocupació".

D'altra banda, el ple del Parlament també ha aprovat definitivament la reforma del reglament de la cambra, amb l'objectiu d'atorgar "més seguretat jurídica i un millor funcionament".

La portaveu adjunta del Grup Parlamentari Socialista, María José Camps, ha argumentat que aquesta reforma "dóna compliment al compromís electoral socialista de tornar a centrar en el Parlament la vida política de Balears i de millorar el funcionament i el debat de la tasca legislativa".

Per això, Camps considera que amb aquesta reforma "hi guanyam tots, perquè és el resultat de la suma de l'esforç i la generositat de tots els grups parlamentaris".

En concret, la reforma contempla qüestions com l'eliminació de les preguntes d'autobombo per part dels grups que donin suport al Govern o l'increment de la participació de la ciutadania en la vida parlamentària.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube