Imprimeix
PDF

Els Socialistes de Menorca consensuen una proposta de Comissió Gestora presidida per Maria José Camps

Maria José Camps amb SGLes/Els Secretaris Generals socialistes de totes les agrupacions locals dels municipis de Menorca i de les Joventuts Socialistes han aconseguit fer una proposta de consens general per a la Comissió Gestora que ha de regir la Federació insular després de la recent dimissió del secretari general, tal i com marquen els estatuts del partit.

Segons aquesta proposta, Maria José Camps serà la presidenta d'una Comissió Gestora que estarà representada per tot els municipis i que comptarà amb Joan Mascaró, Tere Borràs, Juan Carlos Goñalons, Ana Camps, Xavi Pinyol, Elena Costa, Jordi Vidal i Joan Sànchez.

Lla Comissió Executiva del PSIB-PSOE ha près  en consideració aquesta proposta que serà elevada a la direcció federal del partit, qui, segons el procediment establert, aprovarà definitivament la Gestora insular.

La tasca d'aquesta Gestora serà dirigir a la Federació Insular fins a la celebració del proper Congrés Ordinari, en el qual tendrà la darrera paraula la militància, qui elegirà un nou secretari general i una nova Comissió Executiva.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube