Imprimeix
PDF

Els i les socialistes de Menorca no recolzarem mai un acord comercial (TTIP) que rebaixi els nostres drets com a ciutadans.

psoe menorca1Els socialistes defensarem sempre una política comercial justa i que protegeixi els estàndards socials, laborals i mediambientals dels europeus.

La política comercial ha de servir com a instrument pel creixement sostenible i la creació de llocs de treball de qualitat, tot potenciant el desenvolupament de la nostra indústria i serveis.

Tot i que no criminalitzarem ni la política comercial ni les negociacions bilaterals o multilaterals volem reiterar que no recolzarem qualsevol acord.

El PSOE sempre ha defensat la màxima transparència de tot el procés i que la informació disponible sigui clara i suficient per donar resposta a les legítimes preocupacions ciutadanes. Volem recordar que gràcies a les nostres propostes a nivell europeu, i a la gran mobilització ciutadana, la informació de caràcter reservada està ara disponible per a tots els eurodiputats i diputats dels Parlaments Nacionals que ho sol•licitin a les sales habilitades a aquest efecte pels governs de tots els Estats membres.

Gràcies al nostre treball, també hem aconseguit que la Comissió faci resums i fitxes sectorials de tots els capítols que es negocien, i que estiguin disponibles a la pàgina web del Parlament Europeu.

Per tant, volem deixar de manifest que ens declarem contraris als acords comercials com el TTIP, el CETA o el TISA, mentre no es garanteixi la imparcialitat i la independència dels tribunals d'arbitratge, mentre no es blindi el dret de la Unió Europea i els seus Estats membres a regular en favor de l'interès general, i mentre no asseguri que els inversors estrangers no es beneficiïn d'un tracte diferenciat dels inversors locals.

En definitiva, no defensarem mai cap acord que sigui perjudicial pel conjunt de la ciutadania de les Illes Balears, dels treballadors, dels nostre medi ambient o per a les petites i mitjanes empreses.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube