Imprimeix
PDF

El PSOE es felicita per la posada en marxa de l'UVI mòbil al nord d'Eivissa

UVI nord EivissaLa FSE-PSOE ha mostrat la seua satisfacció per la posada en marxa del servei que la Unitat de Suport Vital Avançada (UVI) del 061 realitza al nord d'Eivissa des de el 2 de març.

Aquesta unitat mòbil d'urgències consta d'un vehicle amb conductor, dotat per un tècnic i un equip sanitari compost per 6 metges i 6 infermeres.

Durant l'any passat l'UVI mòbil va fer una mitjana de 2 serveis per dia entre els mesos de juny i setembre. Aquest any, el servei s'amplia fins al proper mes de novembre per atendra les urgències no només dins l'àmbit del municipi de Santa Eulària, sinó també al municipi de Sant Joan de Labritja.

Des de l'Ajuntament de Santa Eulària, el portaveu municipal socialista, Vicent Torres 'Benet' considera que l'ampliació d'aquest servei és un motiu molt gran de satisfacció "perquè dona tranquil·litat als nostres ciutadans i permet millorar la seua qualitat de vida". Per això Vicent Torres ha volgut agrair la "sensibilitat" del Govern de les Illes Balears i especialment de la consellera Patricia Gómez per atendrà una necessitat "de la que es beneficiaran molts ciutadans del nostre municipi i d'Eivissa en general".

Per la seva part, el diputat socialista al Parlament de les Illes Balears, Enric Casanova, s'ha referit a la bona notícia que suposa l'ampliació i la posada en marxa un altra vegada d'un servei "que ha estat una reivindicació reclamada per diversos ajuntaments i també pel Parlament, fins i tot en legislatures anteriors". Per això, ha assegurat Casanova, "ens sentim molt satisfets, ja que aquesta petició històrica ha estat atesa per primera vegada per aquest Govern, que ja la va posar en funcionament l'any passat i que, enguany, ja està operativa".

El passat mes de desembre el Parlament va aprovar una esmena per dotar aquest servei amb 300.000 euros per fer possible l'operativitat de l'UVI durant més temps, tal com va demanar el PSOE a partir d'una Proposició No de Llei presentada pel PP anteriorment. L'esmena va ser aprovada amb el suport de tots els grups, seguint la línia que demanàvem els socialistes "basada en l'aplicació d'una gestió sanitària progressista i atenent les prioritats i necessitats de tots ciutadans".

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube