Imprimeix
PDF

El grup del PSOE lamenta que el PP es posi del costat dels que lloguen pisos de manera irregular

FSE Comitè Insular 03-11-14El grup del PSOE al Consell d'Eivissa lamenta profundament el nul interès del Partit Popular a combatre la problemàtica dels pisos i cases turístics irregulars, com ho ha demostrat avui amb la seua oposició a les noves mesures de control que vol posar en marxa l'administració insular a través del Pla d'inspecció 2017.

El PP s'ha posicionat avui del costat dels que lloguen habitatges de manera irregular, deixant clar que no vol que s'actuï i que prefereix que continuï la situació actual de centenars de pisos i cases llogats de manera irregular a tota l'illa, amb tots els problemes que això suposa d'accés a l'habitatge, de convivència i d'intrusisme al sector turístic, entre molts altres.

Així, la contractació per part del Consell d'Eivissa de serveis d'informació que "pentinin" les zones on hi ha pisos irregulars pensam que serà una mesura més de pressió i control que tendrà efectes dissuasius molt importants, seguint l'exemple d'altres ciutats europees. Els únics, en aquestes ciutats on ja s'ha implantat, que s'han pronunciat en contra de la mesura són els propietaris d'habitatges que lloguen de manera irregular. El Partit Popular, com es desprèn de les manifestacions que ha fet avui un dels seus consellers, s'ha posat del costat d'aquests, dels que fan malament les coses i provoquen tants de perjudicis.

Des del grup del PSOE també seguirem defensant una nova regulació per combatre aquest fenomen, ja que l'actual, autonòmica i estatal, només ha servit per ajudar a la proliferació de l'oferta irregular. Mentre no es modifiquin les actuals lleis, apostam perquè el Consell prengui totes les mesures que estiguin al seu abast, com és la contractació d'informadors.

Respecte al posicionament del president i conseller de Turisme, Vicent Torres, aquest ha manifestat clarament la seua oposició als pisos turístics i la petició d'una regulació més restrictiva. Tot el que contrari del que ha fet avui el PP, criticant les mesures que proposa el Consell per perseguir als propietaris que lloguen de manera irregular.

Share in MenéameShare in TuentiBuzz it!FacebookTwitter

destacat 3

destacat 4

Afilia't al PSIB

No t'ho pensis més i vine

al Partit Socialista.

 

Afilia't

Contacta

Contacta amb nosaltres!

balears@psib-psoe.org

Contacta

Seguix-nos a facebook
Seguix-nos a twitter
Seguix-nos a youtube