A LA COMUNITAT EDUCATIVA D’ALAIOR

El motiu del present escrit és fer un reconeixement públic a la feina de tots els membres de la comunitat educativa del nostre municipi per l’esforç fet per al bon desenvolupament del curs escolar 2020-2021. Heu convertit les dificultats i els reptes en oportunitats i vivències per als alumnes de totes les edats. I els alumnes han tingut un comportament exemplar.

L’esclat de la pandèmia va afectar enormement el tram final de l’anterior curs escolar. Els centres educatius, el professorat, les famílies i tot l’alumnat van haver d’adaptar-se a una situació sobrevinguda que afectava directament l’organització escolar i familiar. En aquell moment, ja es va fer un gran sacrifici a tots els nivells per concloure el curs escolar de la millor manera possible, i així es va fer.

A continuació, el repte fou preparar el nou curs, l’actual, sense tenir la certesa de com seria la realitat d’una pandèmia canviant i quan encara no es sabia quan es podrien administrar les primeres vacunes.

La feina dels diferents grups de treballs, organitzats per la Conselleria d’Educació, va permetre preparar durant l’estiu com havia de ser el nou curs escolars. Nous protocols, noves mesures organitzatives, augment de la inversió en seguretat i salut, preveure les substitucions per malaltia, etc.Ara que ja ens trobam al darrer trimestre, podem fer una valoració positiva de l’esforç conjunt de la comunitat educativa de tots els centres de la nostra població.

Hi ha hagut moments difícils, alguns brots importants, però el balanç ha de ser de reconeixement a la feinada feta, en tots els sentits, a l’Escola Infantil Es Pouet, al CEIP Dr Comas, al CEIP Mestre Duran, al CE La Salle, a l’IES Josep Miquel Guàrdia, a l’Escola de Persones Adultes, a la UIB a Can Salort, a l’Escola de Música i a la resta d’activitats educatives complementàries

Junts en sortirem vam dir des d’un primer moment. I així és. Pares i mares, alumnes de totes les edats, professors i professores, families, equips directius I personal de serveis I manteniment, tothom ha aportat de la seva part perquè l’educació al nostre municipi hagi viscut dins una certa normalitat dins els desastres provocats per la pandèmia. De fet, Menorca, I el conjunt de les Illes Balears, han mantingut un nivell de contagis baixos durant tot el curs escolar.

Per tot açò, des de l’agrupació local del PSOE us volem reconèixer el vostre compromís, els sacrificis que heu fet, i la professionalitat de tota la comunitat educativa a favor de l’educació dels nostres infants i joves.

Moltes gràcies a tots i totes, la inversió i la innovació en educació és la millor garantia de futur.

Agrupació localPSOE Alaior

May be an image of Interior

Leave a Reply