Carol Marquès reedita com a secretària general del PSOE Sant Lluís

Toni Garcia serà el secretari d’organització i Sílvia Pérez la secretària de                 política municipal i tresoreria

El PSOE Sant Lluís va celebrar, el passat 28 d’abril, la seva assemblea de renovació de càrrecs. Els militants de l’agrupació van confiar, de nou, la secretaria general a Carol Marquès, per als següents quatre anys. 

En el seu discurs inicial, Marquès va agrair als companys i companyes que l’han acompanyada al llarg dels últims anys, “els quals seguiran formant part de l’agrupació local”. Tota aquesta feina, ha remarcat, “va ser clau per tenir un govern a l’Ajuntament de Sant Lluís liderat pel PSOE”. 

“Esteim convençuts que el projecte progressista que tenim per a Sant Lluís ha estat molt positiu per al poble i per a les nostres zones turístiques”, va afegir la socialista. De fet, “gràcies a l’entesa institucional, hem creat la primera comunitat energètica de les Illes Balears, un dels nostres principals projectes estrella, entre d’altres”. 

No obstant això, Carol Marquès va acabar recordant que “seguim necessitant l’empenta del PSOE per fer realitat tots aquests projectes que tenim en marxa i que volem engegar, sempre des d’una perspectiva transversal i sostenible, eixos que marquen la nostra línia de feina”. 

COMISSIÓ EXECUTIVA PSOE SANT LLUÍS

Secretària General. Carol Marquès

Secretari d’Organització. Toni Garcia

Secretària de Política Municipal i Tresoreria. Sílvia Pérez

REPRESENTANTS PSOE SANT LLUÍS EN EL COMITÈ INSULAR DEL PSOE MENORCA

Toni Garcia i Sílvia Pérez.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed