EL PSOE MENORCA AMB EL PRESIDENT PEDRO SÁNCHEZ I LA DEMOCRÀCIA

Volem denunciar la greu situació que sofreix el president del Govern d’Espanya i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, davant els greus atacs sense fonament que afecten a la seva honorabilitat i la de la seva família.

Els i les socialistes de Menorca volem expressar el nostre rebuig davant aquesta campanya de desprestigi i de judicialització, que ha estat impulsada pel sindictat d’ultradreta Manos Limpias amb la connivència necessària del PP i de Vox. L’únic objectiu és el d’intentar fer caure un govern legítim a partir de la difusió de notícies falses. Demanam respecte per a la democràcia i que no es traspassin en cap cas les línies vermelles entre la vida política i personal de ningú.

Condemnan de forma clara i rotunda aquestes estratègies que només persegueixen la deshumanització i l’atac personal com a vies per intentar deslegitimar un govern que s’ha demostrat fort i estable durant aquests anys. I és del tot inacceptable que, sense proves ni fonament, es recorri a la difamació de persones pròximes a l’entorn dels líders polítics com a única alternativa per afeblir la seva imatge pública.

El PSOE Menorca defensa que la política ha de ser un espai de debat constructiu i respectuós. Un espai per debatre idees i propostes, sempre pensant en millorar la vida dels nostres ciutadans i ciutadanes. Però la utilització de l’assetjament polític i personal només ajuda a polaritzar la societat i a debilitar les nostres institucions. En política no tot val. Les actituds poc transparents i irresponsables no han de tenir cabuda en la nostra societat. 

Ens solidaritzam amb el president Pedro Sánchez i amb la seva família i volem manifestar el nostro ferm compromís en seguir lluitant contra la intolerància i la deshumanització de la política. Entre tots hem de combatre aquestes campanyes que només cerquen l’enrenou i la destrucció de l’adversari. Hem de continuar avançant cap a una societat més respectuosa i solidària. El menyspreu de la ultradreta cap a la nostra democràcia no pot ser mai una via legítima d’arribar al poder. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed