El PSOE Menorca celebra la conferència política amb el focus posat en l’habitatge i en la gestió del turisme

Durant la reunió, Susana Mora ha anunciat que un dels compromisos per a la propera legislatura serà que el Consell inverteixi 20M€ en comprar sòl públic per destinar-lo a augmentar el parc d’habitatge públic de Menorca

Aquest matí el PSOE Menorca ha celebrat la conferència política que ha de definir els principals reptes de Menorca per a la propera legislatura i que ha de servir, alhora, com a base per a l’elaboració dels programes electorals a través d’un procés actiu de participació. 

La presidenta del Consell i candidata a la reelecció, Suana Mora, ha defensat en la seva intervenció inicial que “tenim un compromís amb la societat menorquina que volem renovar, governant a partir d’un diàleg permanent amb la societat. De fet, “hem demostrat i continuarem demostrant que som la millor opció per governar”. Hi hem estat, hi som i hi volem ser”. Les persones, per als socialistes, no son un lema, sinó la nostra raó de ser”. 

Per altra banda, la candidata ha ressaltat que “davant els grans desafiaments que Menorca té al seu davant, és imprescindible reforçar aquest diàleg social i les aliances a partir de les propostes de futur que hem debatut, i estic convençuda que són el millor punt de partida per encarar aquest diàleg”. “Però ha de ser precisament d’aquest diàleg obert a tota la societat menorquina que n’han de sortir les principals mesures de govern amb les que volem presentar-nos a les eleccions del mes de maig”, ha conclòs. 

Per últim, Susana Mora ha recalcat també que és imprescindible abordar mesures de gran calat per afrontar el greu problema d’accés a l’habitatge, de manera especial pel que fa a les persones joves. “Que no tinguem competències no pot ser cap excusa”, ha dit Susana Mora”, “que tothom pugui tenir una casa digna ha de ser una gran prioritat per tothom. Per aquest motiu, des del Consell posarem 20M€ damunt la taula, cinc cada any, per comprar solars per fer-hi pisos socials de lloguer i multiplicar així en 200 habitatges més el parc públic d’habitatge de Menorca”.  


Source: Federació de Menorca

Comments are closed