El PSOE Menorca estrena un nou canal de Youtube amb la publicació de contingut audiovisual original i de qualitat

PSOE Menorca TV serà un nou espai audiovisual que s’anirà actualitzant de forma setmanal entorn a 4 seccions diferenciades: actualitat, a fons, perspectives i vida orgànica.

El PSOE Menorca ha posat en marxa un nou canal de Youtube, PSOE Menorca TV, amb l’objectiu d’apropar la informació de partit als militants i simpatitzants, però també a la resta de públic en general. Aquest nou espai que pretén donar un impuls a la comunicació del partit per arribar a tothom, s’anirà actualitzant setmanalment amb la publicació de contingut audiovisual en 4 apartats: 

  • La secció “Actualitat” constarà d’un butlletí setmanal amb la realització d’entre 2 i 4 notícies d’actualitat, relacionades amb l’activitat a les institucions de Menorca, però també a les d’àmbit  autonòmic i estatal, amb l’objectiu de fer un repàs del que ha succeït durant els darrers dies.
  • L’apartat “A fons” es nodrirà de diverses entrevistes amb més profunditat i tindrà com a protagonistes els principals dirigents socialistes que han tingut un paper destacat en aquelles qüestions cabdals per a les nostres illes i país.
  • La secció “Perspectives” estarà formada per a entrevistes a alguns dirigents socialistes i diversos testimonis de la història del partit que aportaran, des de la seva pròpia visió i perspectiva, el seu coneixement del que està passat al voltant dels nostres dies. 
  • L’apartat de “Vida orgànica” constarà de la difusió de les intervencions dels principals responsables del partit fent una anàlisi de la situació actual a la nostra societat.

El secretari d’Organització i responsable d’aquest projecte, Damià Borràs, ha manifestat que “es tracta d’una finestra de comunicació diferent dels suports tradicionals, basada en contingut audiovisual de qualitat i sobretot original. Es difondran diferents tipus de vídeos, pensants per informar, però alhora, per donar arguments per al debat polític, tant respecte a l’activitat que es produeix a les institucions com en l’àmbit intern”. 

Totes aquestes accions comunicatives que es publicaran a través del nou canal de PSOE Menorca TV, tindran el tret de sortida aquest mateix divendres amb la publicació del primer vídeo de l’apartat Perspectives protagonitzat per Borja Carreras, batle de Maó entre el 1983 i 1993; i l’entrevista “a fons” a Héctor Pons, actual alcalde del municipi. Aquest material es publicitarà a través de les diferents xarxes socials que gestiona el partit: Facebook, Instagram i Twitter, i es podran seguir els continguts així com subscriure’s al canal a través del següent enllaç: www.psoemenorca.tv. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed