El PSOE Menorca inicia el curs polític encarant la celebració del seu procés congressual el mes de desembre

El Comitè Insular va nomenar Bàrbara Torrent com a coordinadora de la ponència marc dels socialistes de Menorca, juntament amb Pepe Mercadal, Josep Pastrana i Enric Mas

El PSOE Menorca inicia el nou curs polític encarant la celebració del seu procés congressual que tindrà lloc, previsiblement, el mes de desembre, un cop s’hagi celebrat el del federal i autonòmic. Aquesta cita suposa una oportunitat, en tots els àmbits, per renovar la composició dels òrgans de direcció i, sobretot, per actualizar el projecte polític socialista. 

Quant al Congrés Federal, que se celebrarà del 15 al 17 d’octubre a València, Menorca enviarà dos representants: seran Héctor Pons i Susana Mora que, com a Secretària General del PSOE Menorca, actuarà com a cap de delegació. Més endavant, s’elegiran els suplents i les persones convidades que completaran la delegació menorquina, encarregada de defensar els nostres interessos. 

Per altra banda, el Comitè Insular, màxim òrgan de decisió del partit, va nomenar Bàrbara Torrent com a coordinadora de la l’elaboració i redacció de la ponència marc, un full de ruta que ha de marcar les prioritats polítiques de futur per a la Federació Socialista de Menorca per als pròxims 4 anys.

Torrent va elegir Pepe Mercadal, Josep Pastrana i Enric Mas al capdavant de cadascun dels 3 blocs amb què s’estructurarà aquest document.

Per part seva, Pepe Mercadal serà l’encarregat de dirigir el grup de debat sobre Partit, el qual ha de definir les principals línies estratègiques a seguir de cara als pròxims anys; Josep Pastrana coordinarà el bloc de Sostenibilitat i model econòmic, molt lligat amb tots les qüestions relacionades amb l’agenda 2030, i Enric Mas liderarà el grup relacionat amb el projecte sociocultural i de serveis a les persones. 

Amb tot, la redacció i elaboració de la ponència marc, es farà a través d’un procés de participació que vol ser el més ample i obert possible a tota la militància socialista. Tot amb l’objectiu d’enriquir el debat i aportar idees noves per seguir construint i consolidant el projecte socialista tant als municipis com a Menorca. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed