El PSOE Menorca prepara el seu 14è Congrés com un espai de diàleg amb una programació sobre el debat d’idees i propostes

S’han presentat un total de 81 esmenes al document de ponència marc que ha de regir els propers 4 anys de partit

La cita congressual comptarà amb un total de 68 delegats i delegades, a més dels membres de l’Executiva actual i persones convidades

El 14è Congrés del PSOE Menorca, que se celebrarà els dies 22 i 23 de gener a la Sala Polivalent Albert Camus de Sant Lluís, s’ha plantejat com un espai de reflexió i debat. L’acte d’obertura i el de clausura estaran oberts a tota la militància i persones interessades a assistir. Està previst que Salvador Illa, primer Secretari del PSC, intervengui a la clausura, que tindrà lloc el diumenge a les 11:30h.  

Quant a la programació, i donada l’actual situació sanitària, s’ha adaptat el desenvolupament d’activitats i actes, amb l’objectiu d’evitar riscos de contagi i la concentració de persones. D’aquesta manera, s’està treballant en una programació dedicada al debat i a l’intercanvi d’idees entorn al document de ponència marc. 

La redacció i elaboració d’aquest document ha comptat amb una important participació dels militants del partit. En total, s’han presentat 81 esmenes que han contribuit a enriquir el seu redactat i a aportar idees per seguir construint i consolidant el projecte socialista a totes les institucions. Un cop passat el Congrés i aprovada la ponència definitiva, es farà públic per a l’abast de tota la ciutadania. 

Per altra banda, l’acte comptarà amb un total de 68 delegats i delegades en representació de les diferents agrupacions locals i de Joventuts Socialistes de Menorca, a més dels membres de l’Executiva actual i altres persones convidades. Aquesta cita ha de suposar l’actualització del projecte polític així com la renovació de la direcció dels òrgans de partit.  


Source: Federació de Menorca

Comments are closed