El PSOE Sant Lluís presenta una candidatura “amb gent preparada per donar continuïtat al projecte d’aquests 4 anys”

El PSOE de Sant Lluís ha aprovat la seva candidatura per a les eleccions municipals de Sant Lluís, encapçalada per l’actual regidora Sílvia Pérez de la Vega. Els socialistes han confirmat una candidatura formada per gent “àmpliament preparada per a donar continuïtat al projecte engegat durant aquest mandat a l’Ajuntament, liderat pels socialistes, i que ha aconseguit capgirar el municipi i convertir-lo en referent en molts aspectes”. 

La candidatura completa és la següent: 

1. Silvia Pérez de la Vega

2. Lluís Alcoberro Hernández

3. Ana Arjona Pons

4. Alonso Santos Rivera

5. Oscar Monje Arroyo

6. Carolina Marqués Portella

7. Débora Marqués Fluxá

8. Oriol Enrich Florit

9. Naomy Toomey

10. Ramón Herraiz Eisman

11. Magda Humbert Pons

12. Manolo Izquierdo León

13. Adelaida Ponsetí Pons

Suplents

14. Magdalena Coll Pérez

15. Miguel Angel Coll Prieto

16. Susana Mora Humbert

17. Magda Sintes Gornes

Sílvia Pérez és actualment la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Lluís, i per tant, és coneixedora i part protagonista en la gestió socialista durant aquest mandat al Consistori. El seu objectiu, afirma, és mantenir la línia de treball marcada aquests quatre anys i seguir oferint als lluisers i lluiseres oportunitats i recursos per millorar la seva qualitat de vida. 

Lluís Alcoberro, nombre 2 de la candidatura, és una persona altament implicada a Sant Lluís i amb un perfil plural i àmplia formació. És graduat en Turisme, té una llarga experiència en el sector financer i dos màsters relacionats amb aquest sector. Està molt lligat també al món de l’esport, i ha estat entrenador d’equips de bàsquet i de futbol, i és gerent d’una cooperativa vinculada al món de les escoletes infantisl. 

Ana Arjona, nombre 3, té formació en gestió turística i en educació infantil, i actualment treballa a l’Escoleta Infantil Ses Canaletes. Persona inquieta, amb un interés constant per la formació i la millora en la seva professió, se suma a la candidatura socialista per aportar la seva experiència i sensibilitat. 

Alonso Santos és arquitecte amb experiència internacional, especialment sensible als projectes que lliguen els usos dels edificis amb aspectes com la sostenibilitat i la integració en el seu entorn i el respecte ambiental. 

Óscar Monge és empresari i diplomat en Relacions Públiques i Màrqueting, i té un màster en planificació d’obres publiques, Urbanisme i Habitatge i un altre en política i dret electoral. Ha estat gerent de clubs i associacions esportives, i arriba a la candidatura per aportar els seus coneixements en matèria de promoció econòmica, empresarial i turística. 

Sílvia Pérez explica que “aquesta llista conforma un equip plural, transversal, molt capaç i amb moltes ganes per donar continuïtat a una línia de treball que s’ha demostrat encertada per al municipi, que ha aconseguit aportar solucions enfora de les renous de temps passats, i que ha situat Sant Lluís com un exemple en moltes matèries. La nostra missió és gestionar aquest llegat i seguir-lo fent créixer per a aconseguir el major benestar per als nostres veïns i veïnes”. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed