Moltes gràcies Lidio !!!

Des de l’Agrupació local del PSOE volem expressar el nostre reconeixement a la trajectòria vital de Lidio Ameller Carreras que ens ha deixat recentment.

Com va explicar Pablo Iglesias, fundador del PSOE, en un dels seus discursos més destacats: “No sólo hacen adeptos los partidos con sus ideologías, sino con buenos ejemplos y la recta conducta de sus hombres”.

Aquest és el cas d’en Lidio, preocupat sempre per la vida social de la població i implicat, primer amb la seva família i a continuació amb els moviments ciutadans que volien dinamitzar i fer avançar Alaior.

Sobretot és reconeguda la seva feina professional a la Cooperativa San Crispín, l’impuls de l’Associació de Pares i Mares del CP Dr Comas Camps, el treball constant des de la direcció del Club de Jubilats, i la seva implicació política a favor dels valors socialistes.

És aquí on volem posar el nostre més sincer agraïment per la seva participació en la vida política local, com a regidor, com a militant socialista i com a Secretari general de la nostra agrupació.

D’en Lidio recordam els dilluns de cada setmana, no en fallava cap, on repassàvem l’actualitat política municipal, insular, autonómica i estatal. Vivia la política amb apassionament, des de les lleis progressistes que aprovava el Govern d’Espanya fins a les obres que milloraven i feien avançar el nostre municipi. De fet, amb la seva participació i aportació d’idees es va convertir en un estaló dels governs progressistes de la nostra població entre 1995 i 2011.

En Lidio ha estat un clar exemple de persona socialista que empenyia les idees de progrés i justicia social i les escampava per tot arreu.

Per tot açò, volem tenir aquest record i aquest agraïment sentit cap a la seva persona. Ha estat una gran satisfacció tenir-lo de veí i de company.

Ara, ha marxat, però ha deixat molt de bo entre noltros.

PSOE Alaior

Leave a Reply