Noemí Camps: “L’arxivament provisional del cas de l’escorxador municipal demostra que el PSOE l’ha gestionat de forma transparent”

Noemí Camps ha fet un repàs dels dos primers anys de mandat i defensa la gestió transparent del PSOE en el cas de l’escorxador municipal 

En una entrevista gravada de forma exclusiva per al canal audiovisual PSOE Menorca TV, la Secretària General del PSOE Ciutadella, Noemí Camps, fa una anàlisi de les polítiques que s’han posat en marxa des de l’ajuntament durant els primers anys de mandat, reconeixent, però, que “la irrupció de la pandèmia ens ha fet canviar a tots les prioritats”. 

No obstant això, “al llarg d’aquests dos primers anys, hem pogut fer realitat o iniciar alguns projectes fonamentals per a la ciutadania i el municipi, com la millora de les urbanitzacions, avançar en l’amplicació dels espais del geriàtric municipal o iniciar els tràmits per a l’escola de música, entre d’altres”. 

De tot això, Camps ha defensat que una de les fites sobre les quals se sent més satisfeta d’haver contribuït a assolir sent regidora a l’ajuntament, ha estat “posar en marxa la dessaladora municipal, una reivindicació històrica i demanda social que requeria d’una solució per millorar la gestió eficient dels recursos hídrics del poble”. 

Per altra banda, Camps també s’ha pronunciat sobre la notícia de l’arxivament provisional del cas l’escorxador municipal, “un desenllaç que teníem clar des del Partit Socialista que havia de ser aquest”, ha defensat. De fet, “el PP és el menys indicat per intentar implicar l’ajuntament en qüestions de corrupció, quan l’herència que els precedeix precisament no és ni lloable ni transparent”, ha criticat. 

Quant a iniciatives en matèria turística, Camps ha valorat positivament la participació de l’ajuntament de Ciutadella a FITUR, “un espai de participació comú on vam poder promocionar el nostre municipi a través de la campanya ‘enjoy Ciutadella’, tot amb l’objectiu de situar Menorca com una destinació segura i de qualitat”. 

Pel que fa a les imatges d’aglomeracions de persones durant els dies de festa de Sant Joan, Camps ha reconegut que “no vam ser capaços de preveure la magnitud del que passaria, però consideram que el lideratge del consistori ha de ser més fort i contundent, millorant la coordinació amb les altres administracions”. En aquest sentit, “ja esteim immersos en la creació de la junta municipal de Sant Joan, precisament per garantir aquesta relació institucional i millorar així la gestió de les nostres festes de cara als propers anys”. 


Source: Federació de Menorca

Comments are closed