Susana Mora: “La capacitat de recuperació de Menorca serà més ràpida gràcies a la seva fortalesa per superar situacions adverses”

  • El PSOE Menorca ha reunit els membres de l’Executiva insular per tractar les qüestions més importants que han de marcar la recuperació econòmica de l’illa
  • La Comissió Executiva ha convocat el seu Comitè Insular per al pròxim 9 d’octubre que convocarà, alhora, el Congrés de la Federació Socialista de Menorca

La secretària general del partit, Susana Mora, ha reunit els membres de l’Executiva del PSOE Menorca per tractar les qüestions més importants respecte la recuperació econòmica en l’era post pandèmia. “Seguim immersos en una pandèmia mundial que ha afectat i afecta tanta gent, però la feina conjunta ha fet que ja estiguem en el camí de la recuperació i de la normalitat a les nostres vides”. 

De fet, ha seguit defensant que “hem estat a l’alçada de la situació, aconseguint una temporada turística que s’esperava incerta i generant seguretat gràcies a tota l’estratègia que hem seguit conjuntament entre la societat i les administracions”. En aquest sentit, Mora ha afegit que “Menorca s’ha consolidat com un destí segur i com un territori que ha sabut mantenir la incidència acumulada en comparació a altres llocs”. 

A partir d’aquí, “iniciam un curs polític que camina cap el final de la crisi sanitària i cap a la recuperació social i econòmica, on Menorca tindrà una major capacitat de recuperació gràcies a la seva fortalesa per superar situacions adverses”.

Pel que fa als reptes de futur, Mora ha recordat que “hem estat capaços de gestionar una crisi complicada, però hem de seguir donant resposta a aquells projectes que ens posicionen de cara als objectius de l’Agenda 2030”.  

Per altra banda, Mora ha defensat la gestió del Govern de les Illes Balears i el seu lideratge davant la crisi sanitària, qualificant-la d’exemplar. S’ha referit al fet de ser la primera Comunitat Autònoma en pagar els 855 milions d’euros procedents del Govern estatal dirigits a les empreses i autònoms que pitjor ho han passat, i també per haver aconseguit dotar el factor d’insularitat del REB amb 185 milions d’euros.

Per últim, i respecte el calendari del procés congressual dels socialistes, s’ha convocat el Comitè Insular per al pròxim 9 d’octubre que convocarà, alhora, el Congrés del partit, el qual se celebrarà, previsiblement, a finals del mes de gener del 2022.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed