Susana Mora tornarà a ser candidata a la presidència del Consell amb l’objectiu de seguir fent feina en benefici de les menorquines i els menorquins

La socialista considera que gràcies a l’esforç i la responsabilitat de les ciutadanes i els ciutadans, que han estat acompanyats en tot moment per les polítiques progressistes que han liderat els socialistes, Menorca ha pogut avançar en favor de la prosperitat i el benestar de tothom

Susana Mora ha comunicat formalment al PSOE la seva intenció d’optar a la reelecció com a presidenta del Consell Insular de Menorca. “Els i les socialistes som avui tant importants o més que mai a les institucions. I el mes de maig qui ve ho hem de seguir essent. Ho seguirem essent, n’estic convençuda”, ha manifestat la presidenta del Consell.

“Només amb governs forts que apostin pels serveis públics serem capaços de fer front als grans desafiaments que ens esperen com a societat”, ha insistit. “Hem passat uns anys molt complicats, però els resultats ens han donat la raó: no hi havia cap dilema entre salut i economia, sinó que només preservant la salut de la gent podíem salvar l’economia”. 

“Així ha succeït gràcies a la gran responsabilitat i el seny de les menorquines i els menorquins. I des del Consell i els ajuntaments hem estat capaços de ser sempre al seu costat, sobretot de qui més necessitava”, ha continuat dient la ja candidata socialista a la reelecció, que considera que allò que ara és més important “és mirar cap endavant”. 

“Hem de fer feina per eliminar les desigualtats que la guerra de Putin ha agreujat. I ho farem amb mesures que apostin per l’equitat. Perquè podem afrontar el futur amb confiança. Som una societat cohesionada, que ha demostrat què vol i que sap anar a la una. Estic convençuda que així ho seguirem fet”, ha afegit Susana Mora.

A partir d’aquí, “la nostra voluntat segueix sent donar continuïtat al projecte socialista, durant 4 anys més, tant a les institucions locals, insulars i autonòmiques per seguir millorant les condicions de vida dels menorquins i de les menorquines”.

Mora també ha volgut posar en valor que “hem demostrat que sabem fer feina des del rigor, des del debat social i des de la unitat. Açò ha estat possible gràcies als suport de tantes ciutadanes i de tants de ciutadans com han apostat per les polítiques progressistes a l’hora de fer front a tants de reptes com Menorca ha hagut d’afrontar”. 

A més, la socialista ha fet una menció especial als militants del partit, “que amb el seu esforç i dedicació, tant ens ajuden a tirar endavant aquesta feina conjunta, col·lectiva, que ens fa avançar cap a una societat cada vegada més solidària, més justa i més igualitària”.

Amb tot, la líder dels socialistes ha conclòs defensant la idea que “la política ha de servir sempre per transformar la nostra societat en benefici de la prosperitat i el benestar de totes les ciutadanes i tots els ciutadans i per estar, sobretot, al costat de qui més ho necessita”. I ha afegit que “les circumstàncies en la política i en la vida no es trien, però sí que s’elegeix l’actitud davant les circumstàncies”.

Precisament, “la nostra actitud ha estat posar sempre a l’abast de la societat polítiques progressistes que arriben i representen a tothom, però que, sobretot, donen solució a les necessitats i demandes de la nostra gent. Aquest ha estat, és i serà el full de ruta amb què ens presentarem a les eleccions de 2023”.


Source: Federació de Menorca

Comments are closed