El candidat a la batlia del PSOE Alaior, Toni Mir, presenta el seu equip per a les eleccions de maig de 2023

El candidat del PSOE Alaior a la batlia d’Alaior, Toni Mir, ha presentat les persones que conformen la candidatura socialista i que l’acompanyaran a les eleccions municipals del 28 de maig. Mir ha destacat que la configuració de la llista s’ha creat amb l’objectiu de representar la diversitat i pluralitat de la societat alaiorenca per convertir Alaior en un poble viu, dinàmic i capaç de generar noves oportunitats per a tothom.

“Ens presentam a les eleccions amb la voluntat, la il·lusió i la responsabilitat de continuar treballant per un poble més just, sostenible i participatiu”, ha declarat el candidat. També ha destacat que “el meu equip està format per persones amb experiència en diferents àmbits professionals i socials, i que comparteixen els valors de la igualtat, la solidaritat i el respecte cap al medi ambient”. 

Per últim, toni Mir ha manifestat que, si és elegit batle d’Alaior, es compromet a “millorar els serveis públics, la promoció de l’ocupació i la creació de noves i millors oportunitats per a la gent jove, així com impulsar polítiques d’igualtat i de protecció del patrimoni natural i cultural del municipi”. “Estic conveçut que, amb un equip fort, sòlid i compromès, podrem fer realitat un Alaior més inclusiu i amb els serveis socials que els veïns i veïnes mereixen”, ha conclòs el socialista.

CANDIDATURA MUNICIPAL PSOE ALAIOR 

 1. Toni Mir
 2. Mireia Gómez
 3. Alex Vidal 
 4. Maite Verger
 5. Paco Guerrero
 6. Susana Caudepón
 7. Joan Pons
 8. Isa Perea
 9. Hendrik Reuter
 10. Joia Enrich
 11. Abdul Azzaoui
 12. Mili Trobat
 13. Toni Fortuny

Source: Federació de Menorca

Comments are closed